VLADIMIR Đukanović u emisiji Usijanje na Kurir TV govorio je o današnjem obraćanju Nebojše Stefanovića i informacijama koje je on izneo.

Komentari (6)

leon

21.06.2022. 22:13

Znači Đuko to je problem ...koliko je Stefanović zaradio ,koliki mu je bankovni račun . Sram vas bilo sve koji ste se digli protiv čoveka a udružili sa tom devojkom koja se branila ćutanjem na prvom izlasku pred sudiju . Pa zar mislite i verujete da je Vučić toliko naivan i drži čoveka toliko blizu sebi a da je takav kako vi tvrdite . Ja mislim da vas je zavist prema tom čoveku toliko zaslepila da ne znate ni šta pričate.

Hermes

21.06.2022. 22:56

Iako je pokušao da izabere naizgled neutralan ambijent za snimanje jasno je da se radi o bočnom ulazu u zgradu starog Generalštaba u Kneza Miloša 33. Buka sa ulice to potvrđuje. Vojna kamera, vojno ozvučenje, vojna lokacija....

Milos

22.06.2022. 00:56

Pozdravio bih gos.Djukanovica i iskreno zahvalio na sadrzajnom komentaru. To je prava slika i prilika ,na nasu viliku zalost,kod znatnog btoja politicara profitera. Samo pitam javno mnjenje,pored sadasnjeg ministra za narodnu odbranu, koliko njih se baskari u vilama na Dedinju ?

Gane

22.06.2022. 11:35

Bez obzira da li se radi o predsedniku ili nekom drugom gradjaninu u civilizovanim zemljama niko ne moze biti prisluskivan ako mu pre toga nije uruceno resenje o pokretanju istrage.