PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji uručenja ugovora o zaposlenju najuspešnijim diplomcima svih medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji. Predsednik je, između ostalog, na pitanje o stavu Zdravka Ponoša u vezi sa uvođenjem sankcija Rusiji, rekao da "ne zna gde da oduzima jahte".

Komentari (4)

Simon

21.06.2022. 07:44

Tačno tako vučiću,ironija je u tome da ovaj ponoš bio general u vreme nato invazije na srbiju....živo me zanima na čijoj je strani bio gosn njofra general?

SERB

21.06.2022. 09:40

Још немамо море, каже председник! Ко је признао сецесију Далмације, Славоније, Хрватске,, Црне Горе?! Вучић може да заузме важно место у историји српског народа, тик уз Немањиће - све што треба да уради је да покрене процедуру поништења свих признања поменутих "држава", осим праве, кајкавске Хрватске! Постоји неупитан историјски и етногенетски основ за такав херојски чин! Данашња, Отвореним Балканом-закључана Србијица, нема најближи прилаз Јадрану - преко Призрена - Кукеша - Љеша - Скадра још од времена Душана Цара, а Вучић никако да заврши ауто-пут Београд-Требиње-Дубровник!?

Dragan

21.06.2022. 09:43

Obavezno Rusima oduzeti sve fudbalske stadione, kosmodrome, kasarne, aerodrome, luke, javne kuce i mostove koji se nalaze na teritoriji Srbije. Od nas dovoljno.