POKRET SOCIJALISTA ODGOVORIO ĆUTI: Može on Vulina da vređa onoliko koliko ga i mrzi ali Srbiju neće uništavati

Novosti online

28. 05. 2022. u 08:38

POKRET socijalista odgovorio je Aleksandru Jovanoviću Ćuti, lideru "Ekološkog ustanka", koji je izneo laži i uvrede na račun ministra policije Aleksandra Vulina.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО ЋУТИ: Може он Вулина да вређа онолико колико га и мрзи али Србију неће уништавати

Foto: Pokret socijalista

- Svaki javni istup Aleksandra Jovanovića Ćute uvek podseti koliko su slučajni Srbi i lažni ekolozi opasni za dalji razvoj i prosperitet naše države i građana, a najopasniji su oni koji uz natezanje pljoske i uzimanja nedozvoljenih supstanci pozivaju na krvoproliće i rušenje ustavnog poretka- navode iz Pokreta socijalista.

- Naš lider Aleksandar Vulin izuzetno smeta raznim Ćutama i lažnim ekolozima koji nisu uspeli da sprovedu novi Majdan u Srbiji i time opravdaju milione koje su dobili od jedne moćne evropske zemlje. Aleksandar Vulin smeta, zato što nije dozvolio da se niti jedna srpska glava razbije, to Čuta Vulinu ne može da oprosti.

Antisrpsku nastrojenost i borbu za strane interese, Ćuta je pokušao bezuspešno da prikrije preko koncepta o zelenoj agendi, baš kao i to da ne dobija novac pretežno od jedne moćne evropske zemlje. Pričom o zelenoj agendi, pokušao je da naruši mir, stabilnost i bezbednost ove zemlje. Koliko god da je zao, podmukao i opasan, Ćuta je raskrinkan i zaustavljen. Može Ćuta Aleksandra Vulina da vređa onoliko koliko ga i mrzi, ali pijani i drogirani lažni ekolog Srbiju neće uništavati- odgovorio je Pokret socijalista Aleksandru Jovanoviću Ćuti lideru "Ekološkog ustanka" koji je izneo laži i uvrede na račun ministra policije Vulina.

Narodni poslanik Pokreta socijalista Bojan Torbica odgovorio Ćuti: Zbog nestvarne pameti i lepote narod Ćutu drži daleko od vlasti i još gore, daleko od dozvole

- Lepi Ćuta je sve u pravu, naš predsednik Vulin nije lep. Ćuta je lep i to je najvažnije.

Ćuta ima samo jedan problem, narod ne voli takve lepotane kao što je on i zato ga iz čiste zavisti zbog njegove nestvarne pameti i lepote narod drži daleko od vlasti i još gore, daleko od  dozvole za malu hidro-elektranu. Teško je biti lepši od Ćute, ali je lako biti pametniji- odgovorio je narodni poslanik Pokreta socijalista Bojan Torbica Aleksandru Jovanoviću Ćuti lideru "Ekološkog ustanka" koji je izneo laži kao i lične uvrede na račun ministra Vulina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODRŽIVI TURIZAM: Put ka harmoniji između čoveka i prirode