VUČIĆ ZAHVALIO ORBANU: Neka živi prijateljstvo između Srbije i Mađarske (VIDEO)

Tanjug

21. 05. 2022. u 19:26

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas premijeru Mađarske Viktoru Orbanu zahvaljujući kojem je, kako je rekao, između Mađarske i Srbije izgrađen odnos pun obostranog poverenja i poštovanja.

ВУЧИЋ ЗАХВАЛИО ОРБАНУ: Нека живи пријатељство између Србије и Мађарске (ВИДЕО)

Foto: Tanjug

- Veliko hvala velikom prijatelju Srbije Viktoru Orbanu koji se nikada nije sklanjao, koji je pomagao i štitio našu zemlju, zahvaljujući kojem je između Mađarske i Srbije izgrađen odnos pun obostranog poverenja i poštovanja - naveo je Vučić u video snimku objavljenom na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Predsednik Srbije je rekao da "rezultati uvek govore više od reči, bilo da su one velike ili male". "Nastavićemo da gradimo naše partnerske odnose i zajednički prebrodimo sve probleme i poteškoće".

Vučić je izrazio uverenje da ćemo u narednom periodu "uspeti da ostvarimo još veću i uspešniju saradnju između naših zemalja".

- Neka živi prijateljstvo između Srbije i Mađarske - kazao je Vučić u snimku o poseti Orbana 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji je otvorio danas sa predsednikom Srbije.

BONUS VIDEO:

OTVOREN SAJAM POLJOPRIVREDE U NOVOM SADU: Vučić i Orban na svečanoj ceremoniji

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SVETSKI DAN KLIMATSKIH PROMENA: Zaštitimo našu planetu od globalnog zagrevanja