"MI SMO ZEMLJA KOJA ŠTRČI": LJiljana Smajlović o histeriji koja je zavladala svetom - kod nas se i dalje čuje druga strana (VIDEO)

Novosti online

07. 05. 2022. u 10:20

KOLUMNISTKINjA "Nedeljnika" Ljiljana Smajlović rekla je na televiziji "Euronews" da Srbija štrči u ovakvom svetu koji je zahvatila antiruska histerija.

МИ СМО ЗЕМЉА КОЈА ШТРЧИ: Љиљана Смајловић о хистерији која је завладала светом - код нас се и даље чује друга страна (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Euronews

Ona je istakla da Srbija ne samo da nije uvela sankcije Rusiji, već se u našoj zemlji još uvek može čitati šta kaže ruska strana, pošto Raša Tudej i Sputnjik nisu zabranjeni.

- To ne postoji u Evropi. Sedite i čitajte malo zapadne televizije. To nije ništa kao kod nas - rekla je Ljiljana Smajlović.

Kolumnistkinja "Nedeljnika" je podsetila i na izjavu pape Franje da je "NATO lajao pred vratima Rusije", i istakla da je mali broj medija na zapadu preneo reči poglavara Vatikana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!