NAKON VUČIĆEVOG ODGOVORA JEREMIĆ SE IZVINJAVA NA TVITERU: "Izgleda da nisam dobio tačnu informaciju"

Novosti online

06. 05. 2022. u 21:47

NAKON što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju građanima demantovao izjave predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, opozicioni političar se izvinio na svom tviter nalogu.

НАКОН ВУЧИЋЕВОГ ОДГОВОРА ЈЕРЕМИЋ СЕ ИЗВИЊАВА НА ТВИТЕРУ: Изгледа да нисам добио тачну информацију

Foto: Tanjug

- Izgleda da nisam dobio tačnu informaciju, i zbog toga se izvinjavam - napisao je Jeremić koji je danas objavio da je Vučić tokom posete Berlinu bio u kafani sa premijerom tzv. Kosova Aljbinom Kurtijem.

- Sinoć su dvojica istaknutih balkanskih političara, nakon večere sa izaslanikom EU, otišli na pivo u bar Ständige Vertretung u Berlinu - kao što i priliči prijateljima. Šta li su razgovarali? - napisao je ranije danas Jeremić.

Podsećamo, predsednik je tokom obraćanja demantovao navode Jeremića, i objavio da je nakon teških sastanaka sa predstavnicima srpske delegacije i svojom ćerkom Milicom bio u jednom ugostiteljskom objektu u Berlinu.

- Sa mnom na večeri je bila moja ćerka Milica, a ako im se od njih učinio Kurti, onda ne znam šta da kažem. Ja hoću da kažem još jednu stvar. Ja se sa Kurtijem nikada u svom životu nisam rukovao. Susret sa Kurtijem je bio... Bolje da ne komentarišem, jer nije fer - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)