SVOJEVRSNI diplomatski "desant" Vašingtona na Srbiju se nastavlja, a sve sa ciljem da se Beograd natera da prekine veze sa Rusijom i Kinom i uvede sankcije Moskvi, čime bi naša zemlja praktično bila gurnuta "u zagrljaj" NATO, dok bi naše pozicije u borbi za Kosovo i Metohiju i interese Republike Srpske u Bosni i Hercegovini bile ozbiljno narušene.

Komentari (11)

Nenad

21.04.2022. 08:14

Pitam se da li su politicari normalni? Da li su svesni da bi to ovde dovelo do opasne situacije a nije iskljuceno i do gradjanskog rata? Ima li ko normalan? Ako su ucenjeni neka daju ostavke! Kakve sankcije Rusiji ljudi da l ste poludeli???

doktor

21.04.2022. 08:16

Americka privreda je koristila Kinu 60 godina da postanu ovo sto su postali . Sada traziti od svih zemalja sveta da prekinu saradnju sa Kinom je smesno i cinicno !

db

21.04.2022. 08:22

Bezobrazlukom kroz 21. vek ! Evropska unija nije više jedina alternativa razvoja Srbije . Upravo se raspala pred našim očima . EUR bez prerađivačkih kapaciteta Nemačke i sa izlaskom Francuske iz EU i NATO više neće vredeti na isti način na koji je do sada vredeo .

Gog

21.04.2022. 08:24

I nesmijete obecati. Ko ima pravo da Srbiju i citav srbski narod pretvori u ruskog neprijatelja. Da osece sebi granu na kojoj sjedi? To bi bila izdaja , a izdajnici zavrsavaju na lomaci. Nece ova vlast sigurno ici protiv svoje drzave, siguran sam.

Milan

21.04.2022. 10:16

Ko je njih primio, zasto u opste primate te neke senatore, ili seratore? Covece ti si predsednik jedne republike, zasto bi se ti sastajao sa nekim senatorom.

komandant 1001

21.04.2022. 10:59

Zašto vi "kauboji" na silu namećete svoju politiku Srbiji? Zašto se mešate u jednu suverenu EU Državu koja zna i ume da vlada sobom bez vas. Ko ste vi da zabranite dobre odnose Beograda-Moskve-Pekinga? Oćete li vi svoj gas i naftu prodavati Srbiji? I znajte da Srbija nikada nije podnosila ultimatume kao ni onaj od Beča kada je radi toga počeo 1ww.......ne terajte Srbiju u još jači savez sa Rusijom, kako ekonmskim tako i vojnim.

Mik

21.04.2022. 12:30

Narod je izabrao Vucica da zastupa interese srba i Srbije a ne Amerike i bandeovaca u Ukraini,dok bude tako radio bice biran i podrzavan od naroda u suprornom bila bi to strasna tragedija i za njega i za narod,doslo bi sigurno do gradjanskog rata i rasturanja drzave.

Roos

21.04.2022. 16:17

Ni po koju cena Srbija to ne treba i nesme da uradi, jer bi pucala sama sebi u glavu, pa bi n@to bombardovanje bilo legitimno i mi još samo hvala da im kažemo! Trećemo svi ali nećemo dozvoliti nikome da nas ucenjuje!

Diana

03.05.2022. 09:22

Srbi branite svoju zemlju.Kosovo je deo Srbije.Da li ste normalni šta dozvoljavate tim vucibatinama i smdrljivcima iz Brisela i SAD da vam odlučuju šta da radite.Šta će vam ta smrdljiva EU koja se raspada , gledajte sebe i stalno govorite tim bitangama da ste bombardovani od njih i nikakve sankcije nikome.Budite jaki u svom stavu. Srbija je nastala na Kosovu , ne dajte svoju zemlju i svoj narod