U JEKU krize na istoku Evrope, vlasti u Prištini mogle bi da sprovedu još jednu akciju upada svojih specijalnih snaga na sever Kosova i Metohije.

Nikola

19.04.2022. 09:24

Svima jasno staviti na znanje da ako krene, Srbija će poslati munjevit odgovor. Kada krene a kfor ostane nem,Srbija će rešiti stvar za par sati. E onda ako nato želi neka dođu opet ali ovaj put na kopno!

Dragana

19.04.2022. 10:57

Sve to što ti pričaš Kurti, važi i za Republiku Srpsku. Nikakve razlike nema. U Bosni prava Srba su ugrožena do krajnjih granica i preti im genocidni napad, baš kao što takav napad do uništenja preti i Srbima na Kosovu. I RS i Srbija su dve države, ali im je narod isti, kako ti reče za tvoje Albance. Sve je potpuno isto, ali Amerika i Evropa ne misle tako. Prava koja vama daju, Srbima ne daju jer Srbi su, za njih, još uvek zli momci koji, zamisli, hoće prijateljske odnose sa Rusijom, zemljom koju oni smatraju najvećim zlom na kugli zemaljskoj Zato, Kurti, Americi i Evropi ja želim da im se desite vi, Albanci, ali u punoj meri. Jer, oni još nisu svesni šta bi to značilo i koliko bi se u glavu tukli. Daće Bog pa da im se desite.

Mija

19.04.2022. 12:00

E pa gospodo Srbi, to bi vam bila prilika života ako to pokušaju što pišete. Tada ćete imati priliku da nikom više ne polažete račune a da legalno sprašite sve šiptare u Albaniju i podignete zid kao Židovi i Amerikanci i iskoristite tu priliku sad ili zaćutite za vjeke vjekova.

Desimir

19.04.2022. 16:55

Desimir stalno pominjemo kompromis politiku mira od toga nema nista albanska privremena vlada kupuje vreme masovno se naoruzava i sigurno ce upasti na sever Kosova da zaokruzi svoju drzavnost dok Evropa cuti sve rezolucije medjunarodno pravo nepostoji lobisticke drzave znamo koje ih pripremaju za rat protiv SRB otimanje proterivanje ostalih srba to nesmemo dozvoliti a to ce pokusati jer mi nemamo trenutno partnera ko ce biti uz nas zbog rata u Ukraini pokusace zapadne zemlje da nas uniste mediski lazima i prevarama kao sto cine protiv rusa u Ukraini