PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić izjavila je za TV Prva da je ozbiljno zabrinuta zbog naoružavanja Prištine, kao i da to šalje ozbiljne poruke.

Komentari (6)

mladen

17.04.2022. 15:20

Hoceli se sad kupovati Tajfun od UK i Rfal od Francuske, a oni naoružavaju Šiptare na KiM. Koja politika preovlađuje nacionalna ili privatna....

Marco

17.04.2022. 19:15

Kad se radi o odbrani naoruzanje se kupuje tamo gde se prodaje;tu ne postoji interes samo prosta logika kupca i prodavca.Treba mi nadjem gde ima i kupim.A jedina politika koju bi Srbija trebala da sledi je :obezbedi smestaj za zene i decu sa Kim i dovede u Srbiju pritom svaki dan na svim medijima placi kukaj tukli ih silovali mucili i prijavljuj u Un i sve evropske institucije.svi yutoub genijalci i twiterasi tik-tokovci po jedan dva zapisa svaki dan udri u plac kuknjavu ;kad vec porez ne placaju ono bar da pomognu matici zemlji.Svaki ambasador konzul trci po novinama u belom svetu i daji izjave kako muce srpsko stanovnistvo na KIM svaki dan ane da se seckaju po sajmovima pijacama i trznim centrima.Jedino tako ce se spasiti od novog napada na Srbiju.

buki

18.04.2022. 14:47

@Marco - Marco, to tako lepo zvuči, ali koje Zapadne novine bi objavile to o čemu Vi pričate? Zar ne vidite da neće da objave ni izjave svojih građana koji pokušavaju da istinu o Srbima saopšte na Zapadu, nego ti ljudi izjave daju samo za naše novine? Znate li koliko je truda i godina Anri Gujonu trebalo da mu tekst o Srbima na KiM izađe u nekim francuskim novinama i to ne onim reprezentativnim, nego u nekim drugorazrednim? Je l' nedavno ona žena iz Finske intervju o događajima u Račku dala za naše ''Novosti'', dok su sve finske novine bile nezainteresovane za njeno viđenje istine kao svedoka koji je prisustvovao događajima? Zar ne vidite kako nijedna vest iz Rusije, čak ni putem društvenih mreža, ne može da ugleda svetlost dana na Zapadu? Blokirano sve i serviraju laži u nedogled. Čak se hvale i ponose tim blokadama javnog informisanja i promocijom neke svoje istine koja mi ovde znamo da nema veze sa realnošću, ali koga tamo interesuje šta mi znamo. Mi smo za njih niža rasa koja je davno osuđena na nestajanje, a to što opstajemo, možemo da zahvalimo samo genima i žilavosti koju smo stekli stalnim otporom teroru kojem smo vekovima izloženi.