PREDSEDNICA tzv. Kosova Vjosa Osmani gostovala je na televiziji Si-En-En kod ozloglašene novinarke Kristijane Amanpur, i tom prilikom je napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog odbrane Kosova i održavanja dobrih odnosa sa Rusijom.

Komentari (13)

Ivanka Nećak

14.04.2022. 21:55

Zašto ne dođete da inkognito živite na Kosovo pa da shvatite istinu.Svaka laž prvo izgovorena,postaje istina i ako to nije.Istinu treba doživeti i onda je razumeti.Kako bi se vi osećali kada bi neko došao na vašu imovinu i rekao to je od sada moje,izlazi odatle.

Zoran

14.04.2022. 22:00

Ništa novo u zemlji snova! Smeta im naravno a ne smeta što EU ima normalne trgovinske odnose sa Rusijom a smeta im Srbija. Nacistima smeta Rusija zato što otkriva sve njihove zločine. Naravno smeta i šiptarima i muslimanima i Hrvatima ali i cijeloj EU , SAD, VB

Luka

14.04.2022. 22:07

Najveća novinarska lažovčina sa CNN i velika političarka sa Kosova šalju svetu poruku..Možeš misliti kako li se Rusiji tresu hlaće.Korisnije bi im bilo su kod kuće sudove oprali.

građanin Cane

14.04.2022. 23:07

Na zapadu niko ne voli da čuje srpsku stranu. Gutaju kao plovke ono što hoće da čuju. Srbi treba da se ujedinjuju i spreme na sve moguće opcije. Šipće plaćaju pojavljivanje u poznatim medijima a i mi trebamo.