GRADONAČELNIK VIŠEGRADA PODRŽAO VUČIĆA: "Ovi izbori predstavljaju temelje na kojima se određuje budući smer Srbije i njen put napred"

Novosti onlajn

30. 03. 2022. u 16:54

GRADONAČELNIK Višegrada Mladen Đurević pružio je podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pred nadolazeće izbore.

ГРАДОНАЧЕЛНИК ВИШЕГРАДА ПОДРЖАО ВУЧИЋА: Ови избори представљају темеље на којима се одређује будући смер Србије и њен пут напред

Foto: Printscreen

"Poštovani predsedniče Aleksandre Vučiću,

U nedelju, 3. aprila, građani Srbije izlaze na izbore koji su od suštinskog značaja za zemlju i njen narod. Zbog toga želim podržati Vas, partiju i sve kandidate za pozicije u organima vlasti.

Pod Vašim liderstvom država je postigla ogroman napredak i postala prepoznata po realnom i merljivom uspehu na terenu. To ste postigli verodostojnošću i ispunjavanjem obećanja. Siguran sam da će još više birača dati svoje puno poverenje SNS-u na ovim izborima.

Ovi izbori predstavljaju temelje na kojima se određuje budući smer Srbije i njen put napred. Pod Vašim liderstvom, SNS je postala partija svih Srba, partija za viši životni standard, za više socijalne pravde, za pravedniji rast u uspešnom evropskom društvu u kojem su svi građani jednaki.

Danas se zemlja suočava sa važnim političkim, socijalnim i ekonomskim izazovima.

Jasno vidim da je ovo prava šansa za Srbiju a uspeh Vaše partije će pokazati da je Srbija posvećena naprednoj budućnosti.

Predsedniče i veliki broj naših stanovnika će Vas u potpunosti podržati.

Vi to zaslužujete, građani Srbije to zaslužuju. To je razlog zašto Vam šaljemo najbolje želje u završnici izborne kampanje i sreću na predstojećim izborima. Mladen Đurević načelnik opštine Višegrad".

BONUS VIDEO:

PUNA HALA "ČAIR": Niš dočekuje predsednika Vučića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)