ZAMENIK predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj poručio je da će ta stranka ukoliko bude deo buduće Vlade Srbije zabraniti finansiranje svih nevladinih organizacija koje se, kako kaže, bave subverzivnim delovanjem i antisrpskom propagandom.

Komentari (3)

Pera

09.03.2022. 16:10

Aleksandar Šešelj je u pravu, sve Nevladine Organizacije koje radi protiv Srbije i Srba, treba zatvoriti, sprečiti bilo kakve inostrane novčane pomoći i doneti zakon kojim će se izdajnici sankcionisati. Dalje, sve laži u bilo kojim medijima oštro kažnjavati i postaviti minimum kazne na 50.000 Evra. Jedino će se tako stići do demokratije zapadnog tipa.

Mapko

09.03.2022. 18:12

Uzvratiti istim merama kao na zapadu,takodje zabraniti finansiranjem NVO iz inostranstvo, takodje strpati u zatvor svaku licnost iz istih NVO koja krsi ustav Srbije i zalaze se za nezavisnost Kosovo i Metohije, kao sto su negiranjem srpske zrtve tokom raspada Jugoslavije, kao sto su negiranjem zrtve u Jasenovac, kao sto su pozivi na ubistvo i nasilje nad politicarima i narodu, kao sto su pozivi da se zabranje novine, kao sto su pozivi na masovno ubistvo naroda koji nije sklon opoziciji, kao sto su stavaranje konc logore za ljude koji nemaju isto misljenje a to znaci koji ne podrzavaju opoziciji. Jednom zauvek istrebiti pro-zapadnji fasisti-nacisti iz Srbije, a znamo ko preuzima nacisticku-titovu-ustasku retoriku u Srbiji, a to je "srbijanska gradska Srbija".