POSLANICE SNS-A REAGOVALE NA MARINIKINE LAŽI O VUČIĆU: "Svojim delima pokazao je kako se bori za Srbiju"

Novosti onlajn

08. 03. 2022. u 19:03 >> 19:31

NARODNE poslanice Srpske napredne stranke u Narodnoj skupštini Republike Srbije Sandra Božić, Nevena Đurić i Milica Nikolić, reagovale su na izjavu Marinike Tepić za dnevni list "Danas" u kojoj još jednom napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ПОСЛАНИЦЕ СНС-А РЕАГОВАЛЕ НА МАРИНИКИНЕ ЛАЖИ О ВУЧИЋУ: Својим делима показао је како се бори за Србију

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Sandra Božić: Kada pred izbore treba reanimirati rejting Đilas izvadi Mariniku iz džepa

- Kada par nedelja pred izbore treba reanimirati rejting koji je klinički mrtav rođen, Dragan Đilas izvadi iz džepa Mariniku Tepić i da joj naredbu da vrišti i skiči i još jednom odigra svoju ulogu kokoške iz Morovića.

- I isto mantranje, ponavljanje laži i fabrikovanje tzv. afera i dalje daju ravnu liniju. 

I dok Marinika viče drž’te lopova, njen gazda kupuje još jedan fudbalski klub!
Građanima je već jasna ova šibicarska šema dva osvedočena lopova koji su milione zgrnuli guleći im kožu sa leđa i gurajući u teško siromaštvo.

- I dok se ujedno ne “skidaju” sa svojih televizija,  isijavajući iz tzv. “medijskog mraka”, gostovanja na nacionalnim frekvencijama odbijaju. Ujedno disciplinujuci novinare svojim prekim pismima, naviknuti na gospodarenje sekundama, traže bogougodna i odabrana pitanja za svoje uši.

- Na ovaj način jasno izbegavajući duel sa političkim protivnicima jer postoji niz pitanja na koja građanima nikada ni Marinika Tepić ni Dragan Đilas nisu odgovorili.

Marinika bi da njen Đilas govori o zdravstvu, siromaštvu i pravima radnika?
Da je podsetim da je u vreme njenog gazde zdravstvo bilo nepostojeće, dok je danas,u vreme Vučića, zdravstvo bolje od 14 zemalja EU.

Foto: Pink TV printskrin

- Dok je Đilas porobljavao sekunde i ostavljao zakatančene fabrike i preko 400 000 ljudi bez hleba i na ulici, plate i prava radnika takođe nisu postojala, dok danas, svi ekonomski parametri omogućavaju prosečne plate duplo veće nego u Đilasovo vreme, konstantna povećanja penzija i svih ostalih davanja. Nezaposlenost je na istorijskom minimumu.U vreme Vučića, građani računaju na stabilnost i mogu da planiraju sigurnu budućnost.

- O sirimaštvu bi licemerno da govore oni koji su nam zemlju gurnuli u dužničko ropstvo, građane ponižavali, cenu stavili na suverenost i teritorijalni integritet, oni koji opljačkanim novcem građana Srbije dobijaju epitete najbogatijih u Evropi?

Takvi bi da nam drže lekcije?

- Srećom građani dobro znaju kako danas žive, a kako je to izgledalo u vreme kada je Dragan Đilas bio gospodar života i smrti.

Dovoljno je proći Srbijom i videti izgrađene puteve, pruge, nove škole, vrtiće, fabrike i nova radna mesta i znati da Srbija mora da nastavi da gura napred, da se razvija i niže uspehe.

- Povratak u mrak i beznađe je jedino što Đilas i Marinika nude Srbiji. Dok divljaju u luksuznim automobilima po putevima koje je Vučić u Srbiji izgradio, jedino o čemu misle je kako bi  valjalo kupiti još neki prvoligaški fudbalski klub! Novcem građana, naravno! - navela je Božić. 

Nevena Đurić: Premašila je sopstvene kapacitete u Laganju

- Ona je "uvek u pravu". Jašta, ove reči imaju posebnu težinu-posebno kad izlupeta nebuloze o atentatu iz profesionalne praćke na odsutnog čoveka ili o srpskoj paravojsci iz video igrice. 

Foto: SNS

- Premašila je sopstvene kapacitete u laganju, pa se skroz izgubila. E, kad lažeš, a nemaš meru - navela je Đurić na svom Tviter nalogu. 

 

Foto: Printscreen

Milica Nikolić: Aleksandar Vučić je svojim delima pokazao kako se bori za Srbiju

- Aleksandar Vučić je svojim delima pokazao kako se bori za Srbiju, za interese svog naroda, za mir i stabilnost. A ti, koja si i ovog puta slagala kako si zinula, uhvaćena si na delu kako u Moroviću umesto kokošaka vidiš drogu. A tvoj gazda kako krade i to bezbroj puta! - navela je Nikolić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

VIŠEGODIŠNJA TRADICIJA SE NASTAVILA: Školska slava i Dan solidarnosti obeleženi novom posetom Meridianbeta Kosovu i Metohiji (FOTO)