ĐILASOV SAVEZ PREDAO IZBORNU LISTU: Dostavili dokumentaciju RIK

V.N.

18. 02. 2022. u 15:00

KOALICIJA "Ujedinjeni za pobedu Srbije" predala je danas, peta po redu, listu za parlamentarne izbore 3. aprila pod nazivom "Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobedu Srbije". Kandidate za poslanike podržalo je potpisima oko 20.000 građana.

ЂИЛАСОВ САВЕЗ ПРЕДАО ИЗБОРНУ ЛИСТУ: Доставили документацију РИК

Foto: Tanjug

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, koja je i nosilac liste, rekla je da su izborni ciljevi - pravedna Srbija, ekonomski patriotizam, čovek na prvom mestu i život iznad profita.

- Znamo da građani imaju poverenje u nas i ne samo da ćemo to ispuniti, već ćemo promeniti ovu državu iz korena i zbog toga je naš ključni slogan "Promena iz korena" - istakla je Tepićeva i najavila da će koalicija prvu svečanu konvenciju imati sledeće sedmice u Nišu, gde će predstaviti kandidate za parlament.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić je rekao da se ujedinila opozicija, ali i građani koji su dali potpise što "govori o tome kolika je želja građana da dođe do promene".

Koaliciju čine SSP, NS, DS, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Stranka Makedonaca Srbije, PSG, Udruženi sindikati "Sloga", Pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija i Vlaška stranka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest