PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić osudila je pisanja pojedinih medija da su članovi Vlade Srbije na jučerašnjoj sednici, kojoj je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odlučili da se neće prihvatiti predlog Evropske unije da Srbija osudi ugrožavanje teritorijalnog integriteta Ukrajine.

Komentari (12)

Republika Srpska

25.02.2022. 13:31

Zašto da se izjašnjavaju,neka budu neutralni. Oni ako prihvate ovaj predlog, prihvataju nezavisnost Kosova i Metohije. U ukrajini porušeno međunarodno pravo, a na Kosovu i Metohiji nije. Najveća glupost podržati one koji su nas bombardovali i okupirali teritoriju. Ubijeđen sam da će Vučić donijeti pravu odluku.

raja

25.02.2022. 14:47

Ако ти које прозивате лажу значи да ће те осудити Русију. Каква неутралност ???. Мађари су казали да се дистанцирају, а припадају и НАТО и ЕУ. Срамота ако и у назнакама искажете и реч против Русије.

Zoran Petrović

25.02.2022. 16:40

Stav Srbije mora biti taj da jasno kaže da ne podrzaca rat , ali istovremeno da do znanje da razume Rusiju jer se NATO agresor ponašao ofanzivno prisvakaci teritorije istoka po principu nametanja poltickih marijoneta u Ukrajini.