SRĐAN Dragojević, koga je Zdravko Ponoš, kandidat Dragana Đilasa za predsednika Srbije, rešio da imenuje za savetnika na Tviteru je iznosio svoje stavove o tome kako bi trebalo rešiti pitanje Kosova i Metohije.

Komentari (11)

Gx

21.02.2022. 13:44

Jadan je svaki sud od strane koja je uz demokrate dobijala sredstva šakom i kapom, u njihovim ocenama stvarnosti treba samo poći od toga da su im slavine pritvorene, nema više para kao pre 12 godina...i.....besan nesposoban čovek će reći bilo šta da bi ostvario "zasluženu" egzistenciju

Slavica

21.02.2022. 13:49

Sada ce odmah da dobije sredstva za snimanje autošovinističkih filmova iz zapadnih " demokratskih" budžeta. Kakav čovjek moraš biti da toliko mrziš svoju otadžbinu?

ŽILE

21.02.2022. 14:39

Kolika je tanka linija ... a jel još uvek u socijalističkom taboru.A možda bi mu rođena sestra mnogo bolji savet dala verujem da je veći patriota .Emocija je poželjna ... Novac je apsolutno ne zameljiv ... Ništa ne uništava duh ,kao nemaština ... ( novca,pređe druže SRĐANE za šaku dolara neka si ti srećan u novom tabor ... putuj igumane i ne brini za manastire )

doktor

21.02.2022. 16:52

Srdjane , Srdjane , pa gde to sve tako dobro i brzo nauci !!?? Jesi li ti pitao doktora da li smes da izlazis !? Od ovakvih treba gradjane dobro pricuvati !!!!!!!!