PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je tokom intervjua na TV Tanjug komentarisao i situaciju u Ukrajini, ali izjave nemačkog kancelara Olafa Šolca.

Komentari (19)

Radoslav Jovanović

19.02.2022. 22:48

Ne iznenađuje me intrigantska priroda zapada koji radi po principu, cilj opravdava sredstvo. Uvek opravdavaju svoje zločine najboljim namerama. Mnoge su zavili u crno a možda će svojim ratno-huškačkim delovanjem uništiti ceo svet?

buki

20.02.2022. 13:15

@stevo - Šta pričate gluposti, ko im je oprostio? Ja sigurno nisam, a ne verujem ni da je Srbija oprostila zlikovačko bombardovanje naše zemlje od strane Nato kriminalaca.

buki

20.02.2022. 13:25

@sasa - Mogli bi da uputimo neku donaciju Rusiji za zbrinjavanje izbeglica iz Donjecka. Ako smo dali Francuzima milion evra za šta već beše i još više Hrvatima za saniranje posledica zemljotresa, mogli bi neki milion i Rusima za taj napaćeni narod pod vedrim nebom u sred zime. Preživeće Rusi i bez naše pomoći, ali ceniće gest dobre volje i brige za ljude proterane iz svojih domova. Za šta inače služe prijatelji, ako ne da pruže pomoć u nevolji, tako da bi trbalo bar na taj način da se umešamo, a ne da gledamo sa strane kako fašisti linčuju čitave porodice Rusa i tretiramo ih kao tuđe probleme.

dimitri

20.02.2022. 09:01

Ja bih pitao Solca da li je Nemacka i njeni saveznici za vreme prvog i drugog svetskog rata bilo genocida nad srpskim narodo. Verovatno ce reci da genocida nije bilo Jer samo SRBI i RUSI vrse genocid A ne Amerika i NATO