KO I ZBOG ČEGA HOĆE DA UBIJE VUČIĆA Palma: Istražni organi ne smeju stati, moraju do kraja da istraže planiranje atentata na predsednika

Novosti online

22. 01. 2022. u 12:58

“PRETNjA ubistvom predsednika Srbije je ozbiljna stvar i ne treba niko da sumja u tu informaciju. Kada se vratimo u našu istoriju, da ne idemo 100 godina unazad, ali setimo se šta se desilo 2003. godine kada je ubijen premijer Srbije Zoran Đinđić. Bagzi vozio kamion, pa onda su neki govorili “pustite to”, pa ga zatvoriše, pa ga pustiše i desilo se šta se desilo.

КО И ЗБОГ ЧЕГА ХОЋЕ ДА УБИЈЕ ВУЧИЋА Палма: Истражни органи не смеју стати, морају до краја да истраже планирање атентата на председника

Foto P. Milošević

Policija u Srbiji je danas mnogo efikasnija nego pre, kako zbog bolje tehnologije koju danas ima Ministarstvo unutrašnjih poslova, tako i zbog mnogo boljih odnosa i sa EUROPOL i INTERPOL.

Tako je Srbija danas i dobila informaciju od jedne države koja je članica Evropske unije, ja ne znam koja je to država, ali verujem u tu informaciju i ono što je važno da naši istražni organi moraju tu celu stvar istraže do kraja, ne smeju da stanu dok se sve ne sazna.

Da vidimo ko je planirao atentat na predsednika Srbije i zbog čega, da li je to planirano zbog rezultata koje Srbija postiže i na infrastrukturnom, ekonomskom, privrednom, socijalnom međunarodnom planu.

Danas su rezultati Srbije takvi da ovi iz opozicije ne mogu da uporede vreme kada su oni bili vlast u Srbiji i danas. Danas je mnogo bolje i kada uporedite vreme od 2000. do 2012. i od 2012. do danas to se najbolje vidi. Oni su od 2000. godine isprodavali najbolje fabrike u Srbiji i ja sam tada govorio “prodali ste najbolje krave muzare, a radnicima i narodu ostavili ste jalove krave”.

Radnici su ostajali bez posla, a i poznato je da su mnoge afere vezane za tadašnju prodaju cementara, pivara itd. Od 2000. do 2012. godine Vojska Srbije je doživela najveću sramota koju je jedna vojska mogla da doživi. Najbolje oficire koji su branili srpski narod i Srbiju je tadašnja vlast smenila, penzionisala ili poslala u Hag -izjavio je gostujući na televiziji Hepi predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

BONUS VIDEO: VELIKI USPEH SRBIJE: U 2021. godini otvoreno je čak 18 fabrika, a započeta je izgradnja 6 novih

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)