NIKOLA SELAKOVIĆ: Priprema atentata na predsednika Vučića očajnički pokušaj da se Srbija baci na kolena

Novosti online

22. 01. 2022. u 11:15

NIKADA u našoj nacionalnoj istoriji nije bivalo da se velike državotvorne reforme dogode bez otpora onih kojima odgovara neuređenost sistema i da lovci u mutnom prepuste bez otpora svoje kriminalne poluge moći.

НИКОЛА СЕЛАКОВИЋ: Припрема атентата на председника Вучића очајнички покушај да се Србија баци на колена

Foto Nikola Skenderija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odlučnošću da Srbiju vrati u red uređenih i uspešnih država razumljivo razljutio mnoge, jer stanje društvene entropije je mnogima prirodno okruženje za lukrativnu delatnost. 

Zato je i prirodna koalicija interesa kriminalaca koji od ljudi prave ćevape, onih koji bi da nam otmu Kosovo i Metohiju, onih koji bi da proganjaju i obespravljuju naš narod  i onih koji ljudima ispiraju mozgove, onih koji pucaju u ljude i onih koji na naslovnim stranama crtaju mete na predsedniku Srbije.  

Priprema atentata na predsednika Vučića je očajnički pokušaj da se Srbija baci na kolena, i nužno je istražiti ko još iza toga stoji pored razvlašćenih kriminalnih bosova i po čijem političkom nalogu oni deluju.

Uveren sam da će predsednik Vučić nastaviti da Srbiju vodi bez straha, ponosno i uspravno, upravo onako kako je koračao kada su u Potočarima ka njemu letele kamenice, jer Srbija se nikada i ni pred kim više neće saginjati.

BONUS VIDEO: 

Predsednik Vučić u obilasku Galerija centra, Beograd na vodi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!