PETAR PETKOVIĆ: Priprema atentata na predsednika Vučića očajnički pokušaj osvete srušenih kriminalnih bosova

Novosti online

22. 01. 2022. u 11:30

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić je odavno objavio bespoštedni rat kriminalnim organizacijama u Srbiji, a priprema atentata na njega je očito očajnički pokušaj osvete srušenih kriminalnih bosova koji se nadaju da će, ukoliko uklone jednu osobu, moći da zagospodare ovom zemljom.

ПЕТАР ПЕТКОВИЋ: Припрема атентата на председника Вучића очајнички покушај освете срушених криминалних босова

Foto: Kancelarija za KiM

Srbiju niko neće moći da blokira na putu razvoja kojim ju je nezaustavljivo poveo predsednik, jer moderna i uspešna Srbija je nacionalni projekat, i iza njega stoji, ne samo stranka na čijem je čelu predsednik Vučić, već i najširi slojevi našeg društva, spremni da brane ono što je poslednjih godina postignuto. 

Očekivani su podsmeh i zluradost kojom su informaciju o pripremi atentata na predsednika, inače dobijenu iz relevantnih i kredibilnih izvora, propratili pojedini mediji i pojedinci, jer oni nastupaju po nalogu jedne drugačije i možda i podmuklije grupe kriminalaca, koja bi takođe da prljavim novcem i na nasilan način da preotme Srbiju.  

Srbija nije zemlja beslovesnih ljudi, i naši građani veoma dobro umeju da razluče ko se za Srbiju bori, a ko bi da je obori. 

Srbija će nastaviti da nezaustavljivo ide napred i nikada nećemo pristati na povlačenje pred onima koji bi da našu zemlju rastrgnu na komade.

BONUS VIDEO: 

Vučić stigao u sedište SNS, glavna tema formiranje nove vlade

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKOLOGIJA JE ŽENSKOG RODA: Žene kao važni nosioci promena u zaštiti životne sredine