DAČIĆ ČESTITAO BOŽIĆ: Dan kada se posvećujemo jedni drugima, radujemo svojoj porodici i prijateljima

Tanjug

07. 01. 2022. u 07:49

PREDSEDNIK Skupštine Srbije Ivica Dačić čestitao je danas Božić građanima Srbije koji slave po julijanskom kalendaru.

ДАЧИЋ ЧЕСТИТАО БОЖИЋ: Дан када се посвећујемо једни другима, радујемо својој породици и пријатељима

Foto Dragan Milovanović

- Pred nama je Božić, jedan od najvećih i najradosnijih praznika, dan kada se posvećujemo jedni drugima, radujemo se svojoj porodici i prijateljima, slavimo rođenje kao simbol novog početka i nove nade. Kad je Božić govorimo samo o lepim stvarima, nećemo o problemima - istakao je Dačić.

Dodao je da nas Božić uči i to da i svakog drugog dana treba da nađemo u sebi radost, optimizam i podršku za druge.

Dačić je naveo da Srbija ima mnogo razloga da na ovaj veliki praznik i na početku ove godine bude zemlja optimizma i očekivanja.

- To je vaša zasluga, jer vi ste je učinili zemljom u kojoj je više radosti nego problema, više mogućnosti nego prepreka - naglasio je Dačić.

Dodao je da će Srbija nastaviti da bude udoban dom za sve svoje ljude, "za sve naše porodice, za našu decu i za njihove potomke".

- Neka nam Božić protekne u zdravlju, veselju, porodičnoj slozi i zajedništvu. Mir Božji, Hristos se rodi! - naveo je Dačić u čestitki.

BONUS VIDEO - Paljenje Badnjaka u Kleku kod Zrenjanina

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZADOVOLJAN SAM UKUPNOM SPREMNOŠĆU NAŠE VOJSKE Vučić o vežbi Vihor 2024: Vojska će ubuduće biti tako organizovana (VIDEO)