TRAŽI SE REAKCIJA POLICIJE: Sraman snimak maltretiranja starijih sugrađana u Beogradu (VIDEO)

Novosti online

01. 12. 2021. u 14:57

ČLAN Predsedništva SNS-a Goran Vesić pozvao je danas policiju da reaguje povodom snimka sa društvenih mreža na kojem je, kako je rekao, jedna osoba maltretirala dvoje starijih građana koji su se vraćali sa skupa te stranke.

ТРАЖИ СЕ РЕАКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Сраман снимак малтретирања старијих суграђана у Београду (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Jedan bahati sadista maltretirao je dvoje starijih sugrađana koji su se vraćali sa skupa SNS u ''Štark areni'' tako što ih je šikanirao, snimao i vređao - rekao je Vesić.

On je pozvao policiju da ta osoba bude hitno pronađena i privedena jer, kako je rekao, to pokazuje kakve podele u našem društvu vladaju.

- Niko nema pravo da šikanira, vređa i ponižava nekoga zato što pripada određenoj političkoj stranci. Ovako bih reagovao da su tako šikanirani i ljudi koji bi nosili zastave bilo koje druge političke stranke. Svako ima pravo da izražava svoje političko mišljenje, ali taj bahati sadista, koji misli da je mnogo jak tako što će da maltretira ljude koji mogu da mu budu baka i deka i koji misli da može da ih vređa, treba da odgovara po zakonu, jer takvim ljudima nije mesto u našem društvu - rekao je Vesić.

Kako je dodao, to što je taj čovek radio pokazuje šta su posledice blokada i dubokih podela u društvu.

- Svako ima pravo na svoje političko mišljenje i izražavanje svog stava, ali ne tako što će se ponašati tako prema drugima, a posebno prema starijim ljudima koji ne mogu da se brane. To je zaista jedan od najstrašnijih primera bahatosti i posledica onoga što se dešavalo u subotu, odnosno blokada saobraćaja - zaključio je Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)