VUČEVIĆ REAGOVAO NA NAPADE NA DANILA VUČIĆA: Nemoćni su pa iz besa i mržnje izmišljaju laži

Novosti online

01. 12. 2021. u 14:29

GRADONAČELNIK Novog Sada oštro reagovao na napade na sina predsednika Srbije.

ВУЧЕВИЋ РЕАГОВАО НА НАПАДЕ НА ДАНИЛА ВУЧИЋА: Немоћни су па из беса и мржње измишљају лажи

Foto: Grad Novi Sad

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS reagovao je povodom brutalnih napada na sina predsednika Srbije Danila Vučića. 

-  Ovakva kampanja brutalnih laži protiv sina predsednika jedne države nikada nije viđena. I svako normalan se pita kakav bestidni politički ološ treba da budete pa da lažima uništavate život jednog mladića čija je krivica očigledno samo u tome što nosi časno prezime Vučić? Treba da budete Đilas, Tepić i njihovi plaćenici, jataci i kriminalci batinaši!

Samo neka se ta političko-kriminalna banda već jednom dogovori sama sa sobom šta je Danilo Vučić? Da li je, kako su lagali ranije, navijač, mafijaš .. ili je, kako sada lažu, menadžer jednog od najboljih srpskih fudbalera? Sram ih bilo! Zapitaju li se oni nekada šta bi bilo da neko dirne u njihovu decu? Znaju da kukaju i jauču, a ne znaju da nije pristojno ni spominjati, a kamoli izmišljati brutalne laži o deci političkih neistomisljenika.

- Jasno je da oni patološki mrze Vučića. Nemoćni su i isfrustrirani zbog snage našeg predsednika, pa više ne znaju kako da ga povredite, pa iz besa, nemoći i mržnje fabrikuju nove i nove laži o njegovom Danilu.

- Jedno je sigurno - sve te njihove laži ne mogu da vrate Srbiju unazad, niti da umanje uspehe Aleksandra Vućića. Podrška od srca našem Danilu! Ne okreći se na bljuvotine koje šire dokazani lopovi i bestidne političke bitange - naglasio je Vučević. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)