VULIN PORUČIO: Danilu Vučiću 9 godina upropaštavaju život - lažovi gađaju njegovog oca i sa njim Srbiju

Novosti onlajn

01. 12. 2021. u 13:33

"DANILO Vučić nije menadžer nijednom fudbaleru, i da jeste, to ne bi bilo ni pogrešno, ni protivzakonito, ni nemoralno, ali Danilo Vučić jednostavno nije ničiji menadžer", istakao je ministar Vulin.

ВУЛИН ПОРУЧИО: Данилу Вучићу 9 година упропаштавају живот - лажови гађају његовог оца и са њим Србију

Foto: Tanjug

- On radi u vinariji i to su proveravali i novinari i državni organi, i svi su se uverili da je tako. O Danilu ne pišu strani mediji, oni samo prenesu ono što čankolizi i domaći  špijuni dostave i slažu. Danilu je upropašten i ovaj rođendan, ali već 9 godina se uporno radi da mu se upropasti život. Danilo Vučić nije meta, lažovi gađaju njegovog oca Aleksandra Vučića i sa njim Srbiju. Bednici koji žive od laži zaradili su svoju dnevnicu, nadam se da će jednom i tužioci zaraditi svoju, bar da pokažu da se za laž odgovora - odgovorio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin na laži KRIKA da je sin predsednika Srbije menadžer jednom fudbaleru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!