NAJJAČA PORUKA VUČIĆA PRED IZBORE: Boriću se sa svima koji bi da pljačkaju našu zemlju, idemo u najveću pobedu do sada (FOTO/VIDEO)

Novosti online

27. 11. 2021. u 19:31

SRPSKA napredna stranka (SNS) danas je u beogradskoj "Štark Areni" organizovača svečanu akademiju povodom 13 godina od osnivanja najveće stranke u Srbiji. Vučić se obratio građanima u punoj dvorani i poslao snažnu poruku pred izbore.

НАЈЈАЧА ПОРУКА ВУЧИЋА ПРЕД ИЗБОРЕ: Bорићу се са свима који би да пљачкају нашу земљу, идемо у највећу победу до сада (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: D.Milovanović

Predsednik je rekao da se na sledećoj skupštini stranke neće kandidovati za predsednika SNS.

- Ali nikada se neću odvajati od ove stranke, i boriću se sa svima vama na predstojećim izborima, a od vas tražim da to bude najveća pobeda ikada. Nema povlačenja pred najgorima, pred onima koji bi da pljačkaju našu zemlju.

I zato da se borite jače nego ikada. A ja vama kažem da vas volim više nego ikada, i da sam ponosan na vas. Ostalo je četiri meseca, i zato u najveću pobedu do sada, u pobedu za Srbiju, i za našu decu - poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (10)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!