BAGER NA SKUPU SNS: Evo zbog čega je "Radiša" u Areni (FOTO)

Novosti online

27. 11. 2021. u 17:38

TOKOM konvencije u Štark Areni kojom se obeležava i 13. godina postojanja Srpske napredne stranke, predstavljen je i bager "Bagi Radiša", kao simbol rada, izgradnje i velikih investicija u infrastrukturu Srbije u poslednjih sedam godina.

БАГЕР НА СКУПУ СНС: Ево због чега је Радиша у Арени (ФОТО)

Foto: D. Milovanović

Ova velika mašina postavljena je u centralni deo Arene, kao simbol najvećih građevinskih uspeha Srspke napredne stranke i politike njenog predsednika Aleksandra Vučića - završetka Koridora 10 posle 50 godina, završetka 120 kilometara auto-puta  "Miloš Veliki" od Beograda do Čačka, radova na 112 kilometara Moravskog koridora od Pojata do Preljine, kao i na putevima Ruma-Šabac-Loznica, Preljina-Požega, Fruškogorskom koridoru, putevima Sremska Rača-Kuzmin, Iverak-Lajkovac...

Foto: D. Milovanović

 

Pored izgradnje auto-puteva, samo od 2015. do 2020. godine, rekonstruisano je i 1.975 kilometara državnih i 1.840 kilometara lokalnih puteva, a otvorena su i dva nova aerodroma, u Nišu i Kraljevu.

Investicije obuhvataju i ulaganje više od milijardu i po evra u železničke veze od Beograda, preko Novog Sada, do Budimpešte, ali i ulaganje u rekonstrukciju više od 500 kilometara pruga širom Srbije.

Foto: D. Milovanović

 

U poslednjih sedam godina, Srbija je postala povezanija zahvaljujući novim putevima i auto-putevima i ljudi sada mogu lako, bezbedno i brzo da putuju od grada do grada, i obavljaju svoje poslove, mogu brže i lakše da rade i grade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)