TAKVU LAŽ MOŽE REĆI SAMO VJOSA OSMANI: Vulin odgovorio na napade iz Prištine o vakcinaciji

Tanjug

21. 11. 2021. u 11:09

SRBIJA Aleksandra Vučića je pomogla svakom kome je u borbi sa korona virusom potrebna pomoć i nema tog pojedinca, teritorije ili države koju je uslovila. Srbija je vakcine poklanjala čitavom regionu, uključujući i Severnu Makedoniju i Crnu Goru koje su priznale lažnu državu Kosovo, i nikada nikog nije uslovila, izjavio je danas ministar policije i predsednik PS Aleksandar Vulin.

ТАКВУ ЛАЖ МОЖЕ РЕЋИ САМО ВЈОСА ОСМАНИ: Вулин одговорио на нападе из Приштине о вакцинацији

Foto Tanjug

- Srbija je poslala testove za koronu i Prištini, pa je ničim nije uslovila, baš kao što je dala nesmetan prolaz vakcinama i medicinskoj opremi za Prištinu, uprkos nepotpunim i netačnim carinskim dokumentima. Hiljade Šiptara, koji zbog nesposobnosti i nezainteresovanosti vlasti u Prištini nisu mogli da se vakcinišu, dolazili su u Bujanovac, Preševo, Vranje i primali besplatne i svakom dostupne vakcine. Treba imati stomak kao Vljosa Osmani, pa moći progutati i izgovoriti o Srbiji tako veliku laž - naveo je u saopštenju Vulin.

On je tako odgovorio Vljosi Osmani koja je optužila Beograd da je uslovio pojedine afričke zemlje da ne priznaju nezavisnost tzv. Kosova tako što im je nudio ruske vakcine protiv korona virusa, u vreme kada su se suočavale sa nestašicom vakcina.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a