PUKLA LJUBAV: Marinika Tepić i Aida Ćorović u klinču zbog generala Mladića

Novosti online

14. 11. 2021. u 18:33

MARINIKA Tepić i Aida Ćorović ušle su u verbalni okršaj iako obe zastupaju stav da su Srbi genocidni narod.

ПУКЛА ЉУБАВ: Мариника Тепић и Аида Ћоровић у клинчу због генерала Младића

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Prvo je Marinika Tepić na Tviteru dan posle scene koju je napravila Aida Ćorović gađajući jajima mural generala Ratka Mladića poručila da je potrebno "čuvati snagu", aludirajući na to da se radi o predstavi.

Aida Ćorović se prepoznala u ovim rečima, pa je na Fejsbuku napisala status kojim se direktno obratila Mariniki Tepić.

- Ja sam onomad otišla u Jagodinu da je podržim. Ona meni čak ni SMS nije poslala. Veli da zamajavamo narod. Ni ona, ni oni iznad nje, ne razumeju da je narod odavno zamajan i sve dok se uverenje da se ratni zločini isplate, a ratni zločinci slave, ovde neće biti ni promene, ni bunta, a ni naroda, u vrlo skoro vreme - napisala je tada Aida.

Međutim, drama se tu ne završava. Marinika Tepić je počela i da se pravda Aidi i čak je sve otišlo dotle da je printskrinovala telefon kao dokaz da je pozvala.

- Neobično da me za manjak podrške proziva i Aida koja izgleda nije pogledala telefon i shvatila da sam je odmah zvala, uz saopštenje i SSP - pravda se Marinika Tepić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MOĆAN PRIKAZ SRPSKE VOJSKE: Helikopteri nadleću poligon Pešter (VIDEO)