DARKO MLADIĆ: Moja sestra Ana je ubijena!

Novosti online

31. 10. 2021. u 09:35

DARKO Mladić, sin generala Ratka Mladića uključio se u emisiju “Novo vikend jutro” na TV Pink, gde je govorio o misterioznoj smrti svoje sestre Ane Mladić.

ДАРКО МЛАДИЋ: Моја сестра Ана је убијена!

Foto AP

Ana Mladić je 27. marta 1994. godine, prema zvaničnoj verziji, izvršila samoubistvo u porodičnoj kući.

Darko Mladić je rekao da je jedna španska spisateljica, koja je napisala knjigu o njegovoj sestri, a u kojoj tvrdi da je ona izvršila samoubistvo, zapravo prethodno radila u Hagu i profitirala na plasiranju, kako kaže, lažne priče.

– Izvor svih tih informacija se nalazi u haškom tužilaštvu, jedna španska spisateljica napisala je roman o Ani, na čijoj je pozadini napisala da je njena sudbina nju motivisala. Ceo roman je oko toga kako je Ana oduševljena svojim ocem i kad saznaje da je on ratni zločinac, ona to ne izdržava i ubija se. Pre nego što je ona napisala taj roman, radila je u haškom tuzilaštvu, kao saradnica. Posle je objavila knjigu i profitirala. Po tome se vidi da je sistematski rad protiv Ratka Mladića decenijama trajao – ispričao je generalov sin.

Darko je, kao i njegov otac, potpuno siguran da Ana nije izvršila samoubistvo, već da je ubijena. On je istakao da je to bio jedan izuzetno težak trenutak u njihovom životu.

– To je jedan jako težak trenutak u mom i njegovom životu. Ratko je odmah doleteo helikopterom. Nije tačno da je on sprečio istragu Aninog ubistva. On samo nije dozvolio da se izvrši obdukcija i da se ona na taj način dodatno povređuje – rekao je Darko.

On je demantovao da je nakon Anine smrti Ratko postao surov.

– Nije istina da je postao još suroviji, nije nikad bio surov, bio je izuzetan profesionalac. Vratio se na ratište i nikakva promena se u načinu izvođenja njegovog komandovanja nije primetila – poručio je Darko.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)