STEFANOVIĆ O NAPADIMA NA VUČIĆEVU DECU: Bruka i sramota kojoj svedoči cela Srbija!

Novosti online

22. 10. 2021. u 11:50

NASLOVNA strana dnevnog lista "Danas", kojom se opozicija i raznorazne interesne grupe obračunavaju sa sinom predsednika Aleksandra Vučića - dakle ne sa predsednikom, već njegovim detetom - bruka je i sramota kojoj od jutros svedoči cela Srbija, rekao je dr Nebojša Stefanović, potpredsednik Vlade i ministar odbrane.

СТЕФАНОВИЋ О НАПАДИМА НА ВУЧИЋЕВУ ДЕЦУ: Брука и срамота којој сведочи цела Србија!

Nebojša Stefanović / Foto Tanjug

- Crtanje mete na leđima jednog deteta brutalnim lažima, u kojima se uvažavaju čak i izjave osuđenika i iznose perfidne i besramne konstrukcije, novi su nivo niskosti koji su Đilasovi mediji uveli u našu zemlju - dodaje Stefanović.

- Normalan čovek ne može da se ne zapita - gde je granica? Da li su u našoj Srbiji pređene sve granice pristojnosti i da li pojedini mediji imaju pravo da, bez ikakve odgovornosti, plasiraju laži satanizujući čak i nečiju decu? Do kada će pristojna Srbija da ćuti na kreiranje atmosfere u javnosti u kojoj je sve dozvoljeno, pa se sa udaranja nečasnim sredstvima na političke protivnike i njihove porodice, sada prešlo i na decu? 

- Nemoć, nesposobnost i očaj Đilasa i raznih interesnih skupina što ne mogu da pobede Aleksandra Vučića na izborima i slome jaku Srbiju na čelu sa njim više se ne daju sakriti. Poručujem im da Aleksandra Vučića svakako neće slomiti, a o sebi su već svojim postupcima narodu dovoljno rekli.

- Pozivam celu Srbiju da glasno osudi ovo bestidne napade na porodicu predsednika naše države, u kojima se udara čak i na ono najvažnije u životu svakog čoveka - decu - zaključio je Stefanović.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - VUČIĆ U JAGODINI: Obećanje predsednika Jagodincima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna