VULIN ČESTITAO SNS-U: Pobeda je još jedna poruka građana da Aleksandar Vučić mora da se kandiduje za predsednika Srbije!

Novosti online

18. 10. 2021. u 09:10

RUKOVODSTVU SNS-a, članovima, a posebno aktivistima koji su izneli i ove izbore čestitam ubedljivu pobedu u Mionici i Negotinu, rekao je Aleskandar Vulin, ministar policije i predsednik Pokreta socijalista.

ВУЛИН ЧЕСТИТАО СНС-У: Победа је још једна порука грађана да Александар Вучић мора да се кандидује за председника Србије!

Foto: MUP

- Rezultati su dokaz vrednosti članova SNS-a, ali i mišljenja građana o onima koji su vodili Negotin i Mionicu. Građani su rekli šta su imali da kažu o SNS-u, ali i o drugim partijama koje su izašle i posebno o partijama koje nisu izašle na izbore. Pobeda SNS-a je još jedna poruka građana Srbije da Aleksandar Vučić mora da se kandiduje za predsednika Srbije i da njegova partija ne sme da popusti pod pritiscima stranaca koji bi da Vučića sklone iz političkog života Srbije.

- Lista koja nosi njegovo ime je pobednička, nemojte to nikada zaboraviti.Čestitam vam veliku pobedu - navodi se u čestitki koju je uputio Vulin.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - VUČIĆ U JAGODINI: Obećanje predsednika Jagodincima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (24)