OBJAŠNjENjE NATO koje opravdava brutalni upad do zuba naoružanih specijalaca kosovske policije na sever KiM borbom protiv krijumčara kruni se pred ključnim argumentom: protiv švercera se ne ide sa dugim cevima i otvaranjem vatre bojevom municijom na goloruki narod.

Komentari (3)

buki

15.10.2021. 10:46

Kada već pominju zakon, kada će Nato da napusti okupirani deo Srbije, koju je 78 dana bombardovao suprotno svim međunarodnim zakonima? Jedini zakon kojeg se Nato-krvnici pridržavaju je zakon jačeg, i taj isti zakon zagovaraju za sve teroriste koje podržavaju širom planete, pa i na srpskom Kosovu i Metohiji.

BB King

15.10.2021. 12:44

Fasizam je globalni problem a posto su Amerikanci na celu te medjunarodne organizacije tesko da se taj problem moze resiti bez rata i pada te imperije.

Minja

15.10.2021. 13:55

Naravno da borba protiv krijumčarenja ne podrazumeva oklopna vozila i snajpere.Tu su Šiptari preterali. Ovo je ujedno i opomena da kada se stvari ne rešavaju na zakonit način i u dogovoru između Beograda i Prištine, onda se dešavaju ovakvi incidetnti. Na Severu Kosova vlada bezakonje već decenijama, mafija se bogati švercom robe i droge i drži pod svojom kapom zarobljen narod.