OSMANI NERVOZNA JER LAŽNA DRŽAVA GUBI PODRŠKU: Petković odgovorio Vjosi - „Drago mi je da pomno prati dešavanja u Beogradu”

Tanjug

12. 10. 2021. u 10:25

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da napadajući obeležavanje 60. godina Samita nesvrstanih u Beogradu, Vjosa Osmani pokazuje opravdanu nervozu, jer joj je jasno da takozvano Kosovo svakoga dana gubi podršku na međunarodnom planu.

ОСМАНИ НЕРВОЗНА ЈЕР ЛАЖНА ДРЖАВА ГУБИ ПОДРШКУ: Петковић одговорио Вјоси - „Драго ми је да помно прати дешавања у Београду”

ARGUMENTI Petar Petković, Foto Tanjug

- Drago mi je da Osmanijeva pomno prati dešavanja u Beogradu, jer je prethodnih dana mogla da vidi i uveri se šta znače kredibilitet i međunarodni ugled, podrška i uspešna diplomatija. Neka se gospođa Osmani na to što pre navikne, jer će u vremenu pred nama tek moći da vidi plodove ovog Samita - istakao je Petković u saopštenju.

On je ocenio da zbog toga, u maniru ljubomornog deteta, Vjosa Osmani ponovo napada zvanični Beograd, pokušavajući da umanji sopstvene političke neuspehe i nedostatke koji su nedavno bili očigledni i medijima u Prištini.

- Optužujući zvanični Beograd za zločine, ona zapravo otkriva svu zločinačku prirodu na kojoj je nastala lažna država Kosovo, čijim se liderima danas sudi u Hagu za monstruozne zločine tzv. OVK, počinjene protiv Srba kao i drugih naroda sa prostora južne srpske pokrajine - ukazao je Petković, saopšteno je iz kancelarije za KIM.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - PUŠTEN FILM IZ 1961. GODINE: Otvaranje Skupa Pokreta nesvrstanih u Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)