LONČAR: DS je željna vlasti i ličnog bogaćenja po svaku cenu!

Novosti online

27. 09. 2021. u 16:18

OGLASILA se izvesna Tatjana Vesović, koja se predstavlja kao članica Resornog odbora za zdravstvo Demokratske stranke, a ja pitam da li je to ista ona koja je osumnjičena da je kao direktorka OB Vršac oštetila ovu zdravstvenu ustanovu za blizu osam miliona dinara, rekao je Zlatibor Lončar, ministar zdravlja.

ЛОНЧАР: ДС је жељна власти и личног богаћења по сваку цену!

Foto Tanjug

-  Ili ista ona koja je posle članstva u JUL-u, a sada u DS, od svoje doktorske plate počela da gradi privatni Dom za stare? E, takvi su se našli da kritikuju distribuciju vakcina i rezultate borbe sa kovidom - dodao je Lončar.

- Besmisleno je bilo šta argumentovano i odgovarati ovakvima, željnim vlasti i ličnom bogaćenju po svaku cenu, već im samo poželeti mnogo uspeha u daljem radu i dobronamerno im savetovati da im dalje brukanje pred građanima Srbije ne priliči - zaključio je ministar zdravlja.

BONUS VIDEO - PITANjA ZA MARINIKU TEPIĆ: Poslanica Biljana Pantić Pilja održala konferenciju ispred SSP

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VUČIĆ GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: Predsednik u 18.30 časova na TV Pink o svim aktuelnim temama