SANDRA BOŽIĆ: Đilas nastavlja sa psovanjem i svih građana Srbije

Novosti online

27. 09. 2021. u 10:00

NAKON što je uspeo da zgrozi Srbiju preko svojih trbuhozboraca, i da nam preko psovanja jedne majke i bake pokaže svu "raskoš" svoje izopačene ličnosti, Dragan Đilas nastavlja sa psovanjem i svih građana Srbije, servirajući preko jednog od svojih mnogobrojnih glasila gomilu laži i izmišljotina, rekla je članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić.

САНДРА БОЖИЋ: Ђилас наставља са псовањем и свих грађана Србије

Foto: RTS printskrin

- U ovom stadijumu ludila svi su mu krivi, i građani koji ne valjaju, i evroparlamentarci koje je sam vukao za rukav, i svako ko je u Srbiju zakoračio, investirao i nije njemu, po starom običaju koji je negovao, ostavio podebeli procenat.

Vrištanje i kukanje su posledica potpunog odsustva i talenta, ali i inteligencije u politici Dragana Đilasa i plaćenih mu satrapa.

Verujem da će ta histerija u danima koji dolaze biti sve jača, jer Dragan Đilas se svojom bezidejnošću sasvim sigurno sve više udaljava od svog cilja - narodnih para.

Napadi na Aleksandra Vučića, ispred čijih rezultata Đilas stoji kao "tele ispred šarenih vrata", biće sve žešći, iako je teško zamisliti da mogu izmisliti veće gadosti i monstruoznosti od onih do sada, nažalost sigurna sam da su spremni da udare i na go život predsednika Srbije.

Zanimljivo je da Dragan Đilas pominje i odlazak iz Srbije, shvatajući da će debakl na izborima biti epohalnih razmera, razmišlja da u svom maniru koji smo do sada toliko puta videli, podvije rep i pobegne.

Za koju god se od destinacija bude odlučio, Mauricijus, Hongkong ili još neki od poreskih rajeva u kojima planira da se baškari novcima građana Srbije, nadam se da će biti dostupan organima gonjenja Republike Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)