SINIŠA MALI: Podrška Vučiću - dvojac Marko Vidojković i Nenad Kulačin, sa kormilarom Đilasom, izgovara gadosti i demonstrira primitivizam

Novosti online

24. 09. 2021. u 10:40

MINISTAR finansija Siniša Mali osudio je to što su voditelji Nove S Marko Vidojković i Nenad Kulačin psovali majku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

СИНИША МАЛИ: Подршка Вучићу - двојац Марко Видојковић и Ненад Кулачин, са кормиларом Ђиласом, изговара гадости и демонстрира примитивизам

Foto: Ministarstvo

- Puna podrška mom prijatelju i našem predsedniku Aleksandru Vučiću da izdrži i da ne dopusti da na njega utiču svakodnevni napadi, od kojih nije pošteđena ni njegova porodica. Počeli su od dece, brata, a sada sramno, jadno i bedno vređaju majku predsednika. Ovo nije ni prvi, a najverovatnije ni poslednji put, da dvojac Marko Vidojković i Nenad Kulačin, sa kormilarom Draganom Đilasom, izgovara gadosti i demonstrira primitivizam. Potom se pravdaju izlivom „kreativnog besa“. Pre će biti da je reč o nekreativnom izlivu političkog programa kompanije Dragana Đilasa, koja je izgubila kompas u borbi za vlast. Tako svi pošteni građani ove zemlje, na čelu sa predsednikom Vučićem, trpe iživljavanja i vređanja od strane Đilasa, koji kontroliše dobar deo medijskog neba, obrazuje formacije u javnosti, na televiziji i na društvenim mrežama, gde laže i obmanjuje narod svakodnevno - napisao je ministar Mali.

Siniša Mali je naveo da se bitka za vlast održava na izborima.

- Gospodo, jasno je da čežnja budi agresiju kod vas, ali, podsećam vas da se bitka za vlast održava na izborima. Naravno, ukoliko imate hrabrosti da se suočite sa građanima, koji će znati da vas procene i ocene - napisao je on na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

MOČVARNA PODRUČJA: Bogatstvo i ugroženost