MALOVIĆ: Znam da je Đilas vlasnik firme u koju je zaposlio sav politički otpad koji svakodnevno laže i napada porodicu Aleksandra Vučića

Novosti online

23. 09. 2021. u 23:23

VLADANKA Malović, članica predsedništva SNS, reagovala je na to što su Marko Vidojković i Nenad Kulačin, prostački psovali majku predsednima Srbije Aleksandra Vučića.

МАЛОВИЋ: Знам да је Ђилас власник фирме у коју је запослио сав политички отпад који свакодневно лаже и напада породицу Александра Вучића

Foto: Arhiva

"Ne znam kako se zove majka Dragana Đilasa, ne znam mu ni ime oca, ne znam mu ni imena dece, i ne bi trebalo da znam.

Znam njegovo ime i njegova dela, znam kako se obogatio i postao tajkun dok je bio na vlasti.

Znam da je otimao i objekte namenjene deci da bi pravio svoje rijaliti projekte.

Znam da je Beograd siromašio dok se on bogatio, znam za njegov mašinski mozak koji je za 619 miliona evra bogatiji nakon gradonačelnikovanja.

Znam i da je posakrivao naše, narodne, opljačkane pare po računima širom sveta.

Slučajno znam ime njegove bivše žene koja ga je prijavila policiji za porodično nasilje, ali mu ne znam ime tasta, koga je takođe tukao, pred decom čija imena ne znam, niti bi trebalo da znam.

Znam mu za brata, da ima 30-ak nekretnina u Beogradu, znam mu ime, a kako izgleda ne znam, jer njegova slika nije svako malo na naslovnim stranama, znam da je zaštićen kao beli medved i da nije predmet interesovanja, ni medija, ni nadležnih organa, i to znam zašto, a znaju i otpuštene sudije iz 2009. godine.

Znam da je Đilas vlasnik firme u koju je zaposlio sav politički otpad koji svakodnevno laže i napada porodicu Aleksandra Vučića: brata, decu, sada i majku.

Znam da je napujdao svoje gmazove da vređaju Vučićevu majku, jer nisu dovoljni brat, sinovi, ćerka.

Nije dovoljan brat, za koga svakog dana izmišljaju novu laž, a koji nema 30-ak stanova, već jedan iz kredita, nije dovoljan ni sin koji im je kriv samo zato što je sin i što radi za platu, nije dovoljan ni drugi sin koji za njih nije čovek, već hologram, nije im ni dovoljna ćerka kojoj su pretili silovanjem i priželjkivali rak. Sve to nije dovoljno, niko nije dovoljan, ništa nije dovoljno, jer mora jače da se udari Aleksandar Vučić.

Mora i jedna baka samo zato što je Vučićeva majka da bude predmet mržnje bolesne gamadi koja se cereka dok je vređa i psuje.

Da li iko zna ko je ikad psovao, vređao, targetirao članove porodice Dragana Đilasa?

Ne znam ni ja.

A znam da je Đilas lagao da mu je neko pominjao decu. Znam i da je cmizdrio dok je lagao.

Vučić i dalje ne cmizdri. Boli ga, trpi, ali ne cmizdri, bez obzira što đilasovskom ljudskom mulju ništa nije sveto: ni dete, ni majka, jer se, sram ih bilo, prezivaju Vučić", napisala je Malović na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)