OČEKUJEMO UBEDLJIVU POBEDU KOLICIJE SA SNS: Dačić predvodio delegaciju koja je posetila Negotin

Tanjug

19. 09. 2021. u 23:39

RUKOVODSTVO Socijalističke partije Srbije na čelu sa predsednikom Ivicom Dačićem posetilo je opštinu Negotin i pružilo podršku kandidatima za odbornike na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu - Ivica Dačić" na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 17. oktobar.

ОЧЕКУЈЕМО УБЕДЉИВУ ПОБЕДУ КОЛИЦИЈЕ СА СНС: Дачић предводио делегацију која је посетила Неготин

Foto Tanjug

Ivicu Dačića i rukovodstvo SPS dočekali su Milan Uruković, predsednik OO SPS Negotin i Vladimir Veličković, aktuelni predsednik opštine i nosilac izborne liste, saopšteno je iz SPS.

Predsednik socijalista rekao je da je Negotin sredina u kojoj koalicija SNS-SPS ima veliku podršku građana i da očekuje ubedljivu pobedu na izborima.

- U Negotinu smo od 2012. godine u koaliciji sa našim dugogodišnjim partnerima, Srpskom naprednom strankom i ponosni smo na sve zajedničke rezultate koje smo ostvarili u ovim teškim vremenima. Rezultati se pre svega baziraju na zaštiti naših nacionalnih interesa, ekonomskog i privrednog razvoja“ - poručio je Dačić.

„Želeo bih da istaknem da se situacija u Srbiji puno promenila za ovih skoro deset godina našeg zajedničkog partnerstva, to se naročito vidi po infrastrukturnim projektima i perspektivi koju pruža Srbija. Najbolji pokazatelj našeg delovanja je da smo lideri u regionu po broju stranih investicija'', dodao je.

Socijalistička partija Srbije, kako je istakao Dačić, ostaje dosledna poštujući tri principa, a to su očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije, pravo i položaj Srba u regionu i bolji životni standard građana, uz istovremeno poštovanje prava nacionalnih manjina koje žive u Srbiji.

Delegaciju Socijalističke partije Srbije činili su predsednik Izvršnog odbora GO Vladan Zagrađanin, potpredsednik GO i ministar u Vladi RS Novica Tončev, član predsedništva Nikola Šainović, direktor stručne službe SPS Đorđe Čabarkapa i predsednik Socijalističke omladine Srbije Uglješa Marković, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna