CRNOGORSKI predsednik Milo Đukanović intervju za zagrebački "Jutarnji list" uoči posete Hrvatskoj iskoristio je da još jednom, na najprizemniji način, napadne Srbiju, SPC i predsednika Aleksandra Vučića.

Komentari (18)

Miki Zg

12.09.2021. 09:21

Milo je na nepovratnom političkom putu kao njegov prethodnik 89. god. Vidoja Žarković koji je spas od naroda tražio ovdje u Hrvatskoj .Trebao bi uzeti kartu u jednom pravcu ?

Aleksandar

12.09.2021. 11:29

Neko pomenu Milove pretke...Pa i preci su mu bili takvi, samo nisu mogli da dodju do izrazaja kao on...Oni se prevrcu u grobovima jedino jer ce Milo uskoro da nestane sa vlasti...Na ostalo su verovatno "ponosni"....

Milica T

12.09.2021. 12:57

E jesi našao crkvu u kojoj ćeš da se Bogu moliš. Ostani kod braće Hrvata i nemoj se vraćati, mole te i Srbi i Crnogorci,oslobodi nas tvoje demagogije.

Drasko

12.09.2021. 16:02

Нови Секула Дрљевић нашег доба. Даље од Хрватске неће ни моћи јер би му на рукама одмах биле лисице. Хрватска је постала плодно тло за такве неквалитетне масе пошто Ватикан тако нешто неће да пусти даље на запад! Можда само до неког новог Блајбурга евентуално!

Milan

16.09.2021. 15:15

Neznam šta bih rekao za ovog čovjeka, nije ga 29 godina bilo u medijima nije se uopšte oglašavao, jedno vrijeme nije smeo od Miloševića pajtosa svog,zatim je suvereno vladao Crnom Gorom nije imao potrebe za medijskim eksponiranjem. U zadnje vrijeme ne skida se sa tv-a i novina svaki dan. Veliki Milo izgleda gubi tlo pod nogama a i zapadni mocnici ga izgleda pustili niz vodu . Sad on tobože brani Crnu Goru od Srbije, uzgred članicu nato saveza. Smiješno bi bilo da nije žalosno.