PREDSEDNIK OBJAVIO SNIMAK SA SNAŽNOM PORUKOM: "Budućnost koju smo nekada samo sanjali postaje naša sadašnjost!" (VIDEO)

Novosti onlajn

06. 09. 2021. u 12:32

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu objavio je novi motivacioni snimak koji nosi snažnu poruku.

ПРЕДСЕДНИК ОБЈАВИО СНИМАК СА СНАЖНОМ ПОРУКОМ: Будућност коју смо некада само сањали постаје наша садашњост! (ВИДЕО)

Foto: Instagram

- Snažna i ujedinjena Srbija naša je obaveza i nasušna potreba. Samo zajedno, poštujući sve razlike, možemo da obezbedimo dalji ekonomski napredak Srbije. Sve to Srbija ne može sama i potrebna joj je podrška evropskih partnera i svih drugih prijatelja sa kojima smo čuvali odnose uprkos preprekama na koje smo nailazili. Ipak, važnije od svega je naše jedinstvo i naša zajednička ljubav prema Srbiji i njenoj budućnosti - napisano je u opisu videa na Instagram profilu "Budućnost Srbije AV". 

- Zajedno smo sanjali i verovali u naprednu i uspešnu Srbiju, dostojnu svetskog ugleda i poštovanja. I korak po korak veliki snovi postaju velika dela, a budućnost koju smo nekada samo sanjali postaje naša sadašnjost. Sada više nego ikada moramo ostati ujedinjeni, poštovati mišljenja drugih i ne dozvoliti da naše razlike budu prepreka u oblikovanju budućnosti za našu decu, u stvaranju boljeg života za sve i u očuvanju dostojanstva i ponosa naše zemlje. Sada više nego ikada moramo nastaviti da radimo za ono u šta svi verujemo. Za snažnu Srbiju koja je pokazala da može biti prva. Za otvorenost i mir. Za jedinu zemlju koju nazivamo otadžbinom i koja od nas sada traži da budemo složni i da ostavimo sve razlike po strani - govori u video-zapisu predsednik Vučić. 

BONUS VIDEO: 

VUČIĆ KOD ČORTANOVACA: Predsednik na ceremoniji spajanja železničkog koloseka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (28)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna