ANA BRNABIĆ: Politika predsednika Vučića i Srpske napredne stranke je briga o ljudima

Tanjug

05. 09. 2021. u 14:10

POVERENICA beogradskog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić posetila je višečlanu porodicu Ćuk iz Resnika i tom prilikom navela da je politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke briga o ljudima, ali i da svaki čovek oseti da se vodi računa o kvalitetu njegovog života.

АНА БРНАБИЋ: Политика председника Вучића и Српске напредне странке је брига о људима

Ana Brnabić

- Nastavićemo dalje sa investicijama, sa ulaganjem u infrastrukturu, nastavićemo sa izgradnjom i obnovom vrtića, škola, puteva, parkova, ali i sa svim drugim projektima koji će unaprediti kvalitet života - rekla je Brnabić i dodala da će u narednom periodu češće posećivati građane i lično razgovarati sa njima.

Kako porodica Chuk ima dva zdravstvena radnika, jedna od tema bila je plata u zdravstvu, te je Brnabić podsetila da postoje strateška ulaganja i vizija za ovaj sektor i dodala da se pored brige o zaradama pažnja posvećuje i uslovima rada, koji su jednako važni.

- U poslednjih 10 godina, za čak 89 odsto su povećane plate medicinskih sestara i tehničara, dok su primanja doktorima specijalistima i onima na specijalizaciji povećane za 77 odsto - navela je Brnabić.

Navela je i da se početkom naredne godine može očekivati novo povećanje plata zdravstvenim radnicima.

- Zdravstveni radnici su zaslužili mnogo i zato je bitno da postoji kontinuirana briga o ovom sektoru. Zahvaljujući predanom radu i odgovornoj politici predsednika Vučića, javne finansije su stabilne i država može da povećava primanja svojim građanima - zaključila je Brnabić.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (18)