SRBIJA ĆE UČINITI SVE DA SAČUVA MIR: Predsednik Vučić - Ne želim da bilo kojoj majci u kovčegu vraćam dete!

Novosti onlajn

05. 09. 2021. u 13:27

SRBIJA će učiniti sve da sačuva mir u regionu i da nastavi putem ekonomskog prosperiteta, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

СРБИЈА ЋЕ УЧИНИТИ СВЕ ДА САЧУВА МИР: Председник Вучић - Не желим да било којој мајци у ковчегу враћам дете!

Foto: Printskrin

Vučić je gostujući na TV Prva, na pitanje o tome da su ljudi zabrinuti za mir u regionu zbog dešavanja u Crnpoj Gori, rekao da je on mnogo više zabrinut za situaciju i odnos sa Prištinom i za ono što se dešava u BiH, a da će Srbija biti uz svoj narod i da će čuvati mir.

- Ne želim da bilo kojoj majci u kovčegu vraćam dete. Sačuvaćemo mir i uspećemo u tome, a Srbija će ići napred - rekao je predsenik Srbije.

Naglasio je da je Srbija dovoljno jaka i snažna kao odvraćajući faktor da bi, kako kaže, neko pomislio da sa lakoćom može da je napadne, kao što su je napadali 90-ih i 1999.godine.

Na pitanje da li garantuje građanima da se to neće dogoditi, Vučić je ponovio da će Srbija učiniti sve da se očuva mir u regionu i da zemlja nastavi putem ekonomskog prosperiteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)