DODIK OSUDIO PRETNJE VUČIĆEVOJ DECI: Očigledno je krajnje vreme da se za bolesne umove nađe lek i da prestanu da truju javni prostor

Novosti online

28. 08. 2021. u 15:33

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik najoštrije je osudio monstruozne napade i kletve upućene deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ДОДИК ОСУДИО ПРЕТЊЕ ВУЧИЋЕВОЈ ДЕЦИ: Очигледно је крајње време да се за болесне умове нађе лек и да престану да трују јавни простор

Foto: Instagram

Na pitanje da prokomentariše najnovije napade na decu predsednika Srbije upućene putem društvenih mreža, Dodik je odgovorio da su to monstruozna ponašanja koja prelaze svaku granicu tolerisanja i da je obaveza policijskih organa da što hitnije reaguju i otkriju te primitivce.

- Porodica je svetinja za svakog normalnog čoveka, a posebno deca. Nijedno dete ne sme da bude izloženo ovakvim napadima, uvredama, kletvama i napad na njih je najniži i najprimitivniji potez - naglasio je Dodik.

On je istakao da ti koji se kriju iz lažnih naloga na društvenim mrežama i upućuju pretnje i kletve nedužnoj deci samo pokazuju kolike su kukavice i monstrumi.

- Politička mržnja ne preza ni od napada na decu i ovo nije prvi put. Takvo ponašanje je za svaku osudu i uveren sam da je celokupna javnost zgrožena. Obaveza svih institucija je da uredi tu oblast i da se reguliše zakonom korišćenje društvenih mreža. Očigledno je da je krajnje vreme da se za bolesne umove nađe lek i da prestanu da truju javni prostor - poručio je Dodik.

(SRNA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (8)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja