DANAS JE VELIKI DAN ZA NAŠU ZEMLJU! Vučić ne može da sakrije radost zbog potpisanog ugovora (FOTO)

Novosti online

28. 08. 2021. u 11:45

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa delegacijom kompanije "Shandong Hi-Speed Group", a povod je je potpisivanje Komercijalnog ugovora o projektovanju i izvođenju radova na izgradnji državnog puta 1. B reda.

ДАНАС ЈЕ ВЕЛИКИ ДАН ЗА НАШУ ЗЕМЉУ! Вучић не може да сакрије радост због потписаног уговора (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik je tim povodom na Instagram profilu Budućnost Srbije podelio objavu kojom je iskazao sreću i zadovoljstvo zbog sklopljenog posla.

- Danas je za našu zemlju veliki i važan dan, i ne umem da sakrijem radost! Ovim gradimo budućnost za požarevački kraj, za ceo Braničevski, ali i Borski okrug, i dajemo dodatnu garanciju da ćemo moći da dovodimo investitore i podižemo sve naše turističke kapacitete. Ovo su neverovatni uspesi, drugačija zemlja i nešto za šta živite.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa delegacijom kompanije "Shandong Hi-Speed Group". Nakon sastanka predsednik Vučić je prisustvovao potpisivanju Komercijalnog ugovora o projektovanju i izvođenju radova na izgradnji državnog puta 1. B reda, deonice brze saobraćajnice: auto-put E-75 Beograd-Niš (petlja „Požarevac“) – Požarevac (obilaznica) - Veliko Gradište – Golubac - stoji u opisu objave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (17)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)