IMAM SLIKE I SA JEREMIĆEM, ĐINĐIĆEM I ĐILASOM: Ministar Vulin odgovorio na napade - mogu da budem kritikovan, znao sam sa kim se slikam

Novosti online

22. 08. 2021. u 12:43

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je danas da se fotografisao i sa Jeremićem, Đinđićem i Đilasom, dodavši da i za te slike može da bude kritikovan, pošto je znao sa kime se slika.

ИМАМ СЛИКЕ И СА ЈЕРЕМИЋЕМ, ЂИНЂИЋЕМ И ЂИЛАСОМ: Министар Вулин одговорио на нападе - могу да будем критикован, знао сам са ким се сликам

Foto: MUP

- Fotografija mene i meni nepoznatog čoveka nastala je na koncertu Riblje Čorbe u ponedeljak. Sada ću proveriti ko je u pitanju i objaviću sve što saznam. Đilasovi mediji su mogli da objave još desetak fotografija različitih ljudi koji su mi prilazili i fotografisali se. Bilo je tu i naših sunarodnika iz Hrvatske, Republike Srpske, Beograđana i Beograđanki. Koncert je bio odličan, a ja ne dozvoljavam obezbeđenju da sklanja ljude od mene. Svako može da mi priđe, porazgovara, pa i da se fotografiše. Za razliku od Đilasa, na mojim partijskim skupovima u prvom redu kraj mene ne sede osuđeni narko-dileri, nisam Marinika da razmenjujem poruke sa osuđenim narko-dilerima od kojih tražim da iseljavaju novinare iz Pančeva, nisam kao Đilas u najbližim odnosima sa narko-dilerima osuđenim za posedovanje više kilograma kokaina, nisu moji prvaci stranke vezivali svog kuma i tukli ga, jer nije podelio pare od mita - rekao je ministar.

On je poručio svim građanima Srbije da će, kao i do sada, moći da ga sretnu i na ulici, na koncertu, u prodavnici, na utakmici, u kafani, u biblioteci, u restoranu, u šumi, na planini, na reci, i pozvao je sve građane da uvek priđu, razgovaraju sa njim i , fotografišu se.

- Ja vas neću legitimisati, ja sam javna ličnost i moj posao je da razgovaram i dopustim ljudima da mi prilaze. Inače, imam ja fotografije i sa Vukom Jeremićem, Đinđićem, Đilasom i za te fotografije i mogu da budem kritikovan, znao sam sa kim se slikam, tu opravdanja nemam - odgovorio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin povodom fotografije koju je objavila Nova S bez objašnjenja kako je i gde nastala fotografija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!