DEMOKRATE SU ĐILASOV DAKTILOBIRO: Naprednjaci o javnom pozivu demokrata da predsednik Vučić podnese ostavku

V. N.

19. 08. 2021. u 19:18

NEKADA moćni žuti kartel sveo se na daktilobiro Dragana Đilasa i jednu običnu kancelariju u službi finansijske mafije.

ДЕМОКРАТЕ СУ ЂИЛАСОВ ДАКТИЛОБИРО: Напредњаци о јавном позиву демократа да председник Вучић поднесе оставку

Zoran Lutovac / Vladimir Orlić

Danas služe samo za to da iz političke kanalizacije u kojoj tavori bivši režim šalju prljavštinu u "saopštenjima" u kojima optužuju Aleksandra Vučića za ono što su oni sami jedino i radili, sa svojim tajkunskim gazdama i sličnim mafijaškim probisvetima na čelu.

Ovako je član Predsedništva SNS Vladimir Orlić odgovorio na pozive koji su u četvrtak stigli iz DS da Vučić podnese ostavku zbog navodne povezanosti sa kriminalcima.

Orlić kaže da DS optužuju porodicu Vučić da se obogatila, a baš ta porodica, kako kaže, ima manje imovine danas nego 2012:

- Svi znaju da Vučić nije nikad bio isti kao njihov gazda Đilas, niti je njegova porodica ikada bila ni nalik bratiji Đilasa. Pa dok žuti kartel u svojoj tragediji uvek polazi od sebe, neka se priseti, oni su ti koji su se od vlasti bogatili kao nikad niko.

I niz drugih funkcionera SNS ocenio je u četvrtak da poruke koje stižu iz DS zapravo diktira predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i podsećaju da je vlast DS ostala upisana "crnim slovima" kao vlast koja je uništila Srbiju.

Iz SNS još poručuju da deo opozicije još jednom pokušava da izvrtanjem činjenica obmane javnost - napadajući "gnusnim lažima Vučića samo zato što je uhapsio najopasniju kriminalnu grupu na ovim prostorima pokušavaju da sakriju činjenicu da su im najbliži saradnici na istoj strani zakona kao i pomenuta grupa ubica, koljača i dilera". Naprednjaci očekuju da će prvi naredni izbori pokazati da će politika SNS i Vučića ostvariti ubedljivu pobedu, jer "napredak Srbije više niko i ništa ne može da zaustavi".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)