LJILJANA SMAJLOVIĆ O HAJCI PROTIV VUČIĆA: Na isti način je i Klintonova pokušala da kompromituje Trampa (VIDEO)

Novosti online

25. 07. 2021. u 14:07

LjILjANA Smajlović, novinarka i članica Udruženja novinara Srbije (UNS), uporedila je hajku koju opozicija vodi protiv Aleksandra Vučića sa onom koja je svojevremeno vođena protiv Donalda Trampa.

ЉИЉАНА СМАЈЛОВИЋ О ХАЈЦИ ПРОТИВ ВУЧИЋА: На исти начин је и Клинтонова покушала да компромитује Трампа (ВИДЕО)

Foto: Printskrin / Jutjub / Lični stav

Smajlovićeva je gore navedeno obrazložila gostujuću u "Jutarnjem programu" TV Prva.

- Klinton je platila agenciju da prikuplja kompromitujuće podatke o Trampu pa su to preko FBI-a i CIA-e pustili u portalu sličnom KRIK-u. Tada je krenulo 4 godine hajke na Trampa! Sve je bilo laž ali šteta je načinjena! - rekla je Ljiljana Smajlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (25)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024