PANISLAMISTA, žena od poverenja porodice Alije Izetbegovića, veza sa organizacijom "Muslimanska braća". Veruje da će se svi muslimani ujediniti u jednu - muslimansku državu što je i navedeno u "Islamskoj deklaraciji" Izetbegovića, a smatra da je RS genocidna tvorevina.

Sukrija

21.07.2021. 10:22

Nezrela i plitka osoba nesposobna da vidi siru sliku i komunicira na normalnim osnovama sa drugim i drugacijim..Kao takva nanosi najvecu stetu Bosnjackom narodu ali i multietnickoj BiH i suzivotu naroda koji zive u njoj..

Bara

21.07.2021. 17:31

Pod jedan Bosna nije izvorna drzava Bosnjaka-vec Turska, Pod dva- oni su se naselili tek u 14veku, Pod tri-,Srbi su starosedeoci u Bosni, Pod cetiri-Srbi nisu mogli napasti Bosnu posto su oni i u XIX veku kao i XX veku bili konstitutivan narod, Pod pet-Bosnjaci tek 1993g postaju deo Bosne, pre toga nisu postojali niti ziveli u Bosni,jer Turci to jesu. Pod sest- RS pripada.Srbima a Bosna je genocidna,jer u 350godina Turci su izvrsili genocid nad Srbima i u XX veku.

BOGDAN

22.07.2021. 07:20

STETA STO NISMO PROTERALI TURCINA IZ NASE SRPSKE ZEMLJE KADA SMO IMALI SANSU U VREME SRPSKO TURSKE RATOVE.MOJ DEDO SPIRO MENI KAZE SINKO POBEDILI SMO OSMANLIJE ALI TURCI OSTADOSE KOD NAS U SRBIJU.ALI SVEJEDNO TURCI CE SAMI DA NAPUSTE SRPSKE ZEMLJE JER OCIGLEDNO ONI NE MOZE DA ZIVE ZAJEDNO SA SRBIMA FALI IM TURSKO CARSTVO .NEMOZE TURCIN DA PODNESE MIRIS TAMJANA I ZVONA PO CRKVAMA.A JOS MANJE MIRS KAD KUVAMO CVARKE I PECEMO RAKIJU.