PREDSEDNIK VUČIĆ NA DANU POKRETA SOCIJALISTA: Vulin prvi reaguje kada treba zaštititi Srbiju, zbog toga poštujem PS

Novosti online

18. 07. 2021. u 18:04

DAME i gospodo, dragi prijatelji, hvala vam na divnom dočeku, na veličanstvenom dočeku, poštovani predsedniče Vulin, uvaženi prijatelji, članovi i simpatizeri Pokreta Socijalista, meni je danas čast što kao gost mogu da govorim na obeležavanju 13 godina postojanja PS-a - rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić na danu Pokreta socijalista.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ НА ДАНУ ПОКРЕТА СОЦИЈАЛИСТА: Вулин први реагује када треба заштитити Србију, због тога поштујем ПС

Foto: Tajug/J.I.

- Aleksandar Vulin je proglašen za počasnog građanina Vitine, Leposavića i Zubinog Potoka i Kosovske Mitrovice, ima li danas boljeg i čistijeg dokaza da on svoj posao obavlja časno i dobro, rekao bih da nema. To je odgovor svima koji se pitaju kako dve po nekim ideološkim kriterijumima različite stranke Pokret socijalista i Srpska napredna stranka  mogu uspešno da sarađuju. Mogu. Spaja nas ljubav prema našoj zemlji, prema srpskom narodu i poštovanje  koje gajimo i jedni i drugi prema našoj državi - poručio je predsednik Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić obraćajući se pred  više hiljada članova Pokreta socijalista na obeležavanju dana te partije. 

- Interes materijalni i kulturni boljitak našeg naroda, naše Srbije i svih njenih građana centralna su tačka oko koje smo saglasni. U tom smislu vaš pokret i Aleksandra Vulina ne smatram i ne vidim kao obične koalicione partnere, već kao istrajne i iskrene saborce u teškoj borbi  za bogatu, jaku, modernu i slobodnu Srbiju. Od političkih partija, najviše volim Srpsku naprednu stranku, ali sam i juče i prekjuče morao pristalicama i funkcionerima SNS-a da govorim kako bih voleo da ih vidim da se iskreno bore za svoje stavove. Da se bore svim srcem, da veruju u to što govore, da ne postanu biznis grupacija kakvi su oni pre nas postali, da nikada ne liče na Demokratsku stranku i njene satelite, a bogami neki su i počeli da liče. I zašto poštujem Pokret socijalista, to je zato što ne moram ništa da kažem Aleksandru Vulinu, on će prvi da reguje i da ustane u odbranu Srbije i naše države, u odbranu naše vlade, ne mareći za to kakve će posledice biti za to i hoće li ga napadati  u pojedinim  medijima - poručio je Aleksandar Vučić obraćajući se pred više hiljada pristalica PS-a na obeležavanju dana te partije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (8)

MIGOVI I ORLOVI DEMONSTRIRAJU SILU NA PEŠTERU: Pogledajte kako izgleda moćna avijacija Vojske Srbije (VIDEO)