"OZBILJNO SE SPREMAMO ZA IZBORE" - Vučić: Deo opozicije ucenjuje celu Srbiju

Tanjug

13. 07. 2021. u 12:59 >> 13:18

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se plaši da bi Beograd mogao da padne u ruke onih koji su ga opljačkali koji su uništili fabrike i nisu radili ništa decenijama, a samo želeli da oni budu bogatiji, ali dodao da kada se radi o rejtingu stranaka, nema nikakav problem i da može da kaže narodu da je SNS u velikoj prednosti, ne samo u Beogradu već svuda.

ОЗБИЉНО СЕ СПРЕМАМО ЗА ИЗБОРЕ - Вучић: Део опозиције уцењује целу Србију

Foto Tanjug

On je najavio da će nastaviti da se bori. Vučić je rekao da će se naprednjaci ozbiljno spremati za izbore i da je njegov predlog da se vodi pozitivna kampanja zasnovana na rezultatima i onome što će u buduće biti urađeno, a u šta ljudi veruju.

- U petak je sastanak sa ljudima iz centralne Srbije i KIM, u subotu severna Srbija, a posle Beograd, tako da ćemo polako da se pripremamo, nećemo da odustajemo od bitke, nećemo da ih ucenjujemo time koliko će istina da objave o meni na svojim tajkunskim medijima. A svaki dan samo to rade - rekao je Vučić.

Kako je rekao deo opozicije ucenjuje celu Srbiju, time što neće da izađu na izbore, iako imaju desetostruko bolje uslove nego SNS dok je bio opozicija.

Vučić je kazao i da je mnogo je teško suprotstaviti se nekome, svojim argumentima.

- Mi idemo, guramo kamen. Jesmo ga dosta daleko dogurali, ali ostalo je još dosta toga da radimo, mučimo se i borimo. Oni lepo sede, troše pare koje je narod zaradio za sopstvene potrebe pijuckaju piće ispred prodavnice piju pivo dobacuju, ponekad vas gađaju kamenčićem, da bi vas omeli da taj kamenčić podignete na vrh brda, tako da je mnogo lakše da ne budu na istoj strani, da nekoga vređate, nekome loše govorite nego da nekome kažete lepu reč - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)